ANMÄLAN & PRISER

Vänligen läs igenom informationen på denna sida. Här hittar du länk till anmälan, pris- och betalningsinformation, vad som ingår i avgiften samt rabatter. Nedan finns även en länk till inbjudan i pdf-format med den viktigaste informationen samlad.

TRÄNINGSALTERNATIV

ADVANCED

MINST TEST 4-4 ELLER U13A

- 16 ispass à 45 min 

- 4 off ice-pass 

- 3 danspass à 45 min

- 2 Teoripass à 45 min


Lägeravgift: 4 450 KR

DEVELOPMENT

- 16 ispass à 45 min 

- 4 off ice-pass 

- 3 danspass à 45 min

- 2 Teoripass à 45 min


Lägeravgift: 4 450 KR

LIGHT

- 12 ispass à 45 min 

- 4 off ice-pass 

- 3 danspass à 45 min

- 2 Teoripass à 45 min


Lägeravgift: 4 150 KR

SPECIALALTERNATIV

VUXENGRUPP

VECKA 27

- 12 ispass à 45 min 

- 2 off ice-pass à 45 min

- 3 danspass à 60 minLägeravgift: 3 450 KR

SKRIDSKOSKOLA

VECKA 25: KONSTÅKNING PÅ SOMMARLOVET

- 8 ispass à 45 min 

- 2 off ice-pass 

- 2 danspass à 45 min

Träningen är förlagd söndag-onsdag.


Lägeravgift: 1 850 kr

Betalning och villkor

Vi skickar inte ut fakturor. Alla avgifter betalas in till vårt bankgiro. Tänk på att du som anmäler dig är ansvarig för att betala in anmälnings- och lägeravgift på utsatt datum för att behålla din plats. 


Bekräftelsemail. Alla som har fått igenom sin anmälan har en plats på lägret så länge anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Om en vecka blir full går den inte längre att anmäla sig till. När du anmäler dig via Google Formulär får du ett bekräftelsemail. Ibland kan detta hamna i skräpposten, så kolla där om du inte får något. Detta är den enda personliga bekräftelse som skickas ut. När anmälningstiden närmar sig sitt slut i mars skickar vi ut ett bekräftelsemail från info@ldktakeoff.se till alla anmälda.


Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 600 kr och betalas in i samband med anmälan till BG 5572-7721. Ange åkarens namn och födelseår på inbetalningskortet. Sista datum för anmälan är 13/3. Anmälningsavgiften får ej avräknas lägeravgiften och avgiften betalas en gång per åkare som anmäls till lägret oavsett om anmälan avser en eller flera veckor. När anmälningsavgiften är betald är anmälan bindande och giltig. Anmälningsavgiften återbetalas ej.


Lägeravgift

Lägeravgiften betalas senast 13/3 till BG 5572-7721. Sätt gärna en påminnelse i din kalender några dagar innan så vi får betalningen på detta datum. Ange åkarens namn och födelseår på inbetalningskortet. I lägeravgiften ingår kost och logi, de träningspass som listas ovan samt tränaravgift. I händelse av att det blir en överanmälan till en viss vecka kommer åkarna prioriteras i den ordning de anmält sig.


Återbetalning: Halva lägeravgiften återbetalas vid avanmälan fram till lägerstart. Under lägret sker ingen återbetalning. Vi uppmanar åkarna att se över hemförsäkringen och vad som där gäller vid sjukdom eller skada. I händelse av att lägret behöver ställas in återbetalas lägeravgiften. 


Efteranmälan

Efteranmälan kan göras mot en avgift till veckor som inte är fulla. Maila info@ldktakeoff.se


Avanmälan

Avanmälan görs via mail till info@ldktakeoff.se. Fri avanmälan fram till och med den 13/3 (31/3 för Konståkning på Somamarlovet). Sedan återbetalas halva lägeravgiften vid avanmälan fram till lägerstart. Under lägret sker ingen återbetalning.


Betalningsinformation

  • Lidköpings Konståkningsklubb (Skating Camp) 
  • Bankgiro: 5572-7721
  • Clearingnummer: 8314-7
  • Kontonummer: 35392133 
  • BIC-kod: SWEDSESS
  • IBAN: SE1580000831470035392133
  • Bank: Sparbanken Lidköping
  • Bankadress: Nya stadens Torg 3, 531 31 Lidköping


Rabatter

  • Lägerföräldrar får 2000 kr rabatt på lägeravgiften för en åkare och en vecka. Rabatten betalas ut i efterhand.

  • Åkare som som anmäler sig till två veckors läger erhåller 400 rabatt på lägeravgiften för den andra veckan. Åkare som åker ytterligare en vecka, det vill säga tre veckors läger, erhåller 500 rabatt på lägeravgiften för vecka tre. Ni drar själva av dessa rabatter i er inbetalning.

Läs mer om träningsalternativen

Information om våra olika träningsalternativ och fullständiga villkor hittar ni i inbjudan i PDF-format.

Tränarelever

Vi välkomnar tränarelever som vill auskultera mot en kostnad på 800 kr per vecka, där boende på skolan och mat ingår. Som tränarelev har man möjlighet att auskultera för flera tränare varje ispass och man får även möjlighet att se hur samarbete mellan tränare kan se ut. Det vi förväntar oss av tränareleverna är ett aktivt och nyfiket förhållningssätt, där man inte är rädd för att själv testa steg och övningar utifrån sin bästa förmåga. Betalning sker efter bekräftelse på anmälan.